Καβάλα: Ευχές και συναισθήματα στον ουρανό - ErgostasioOneirou
8251
post-template-default,single,single-post,postid-8251,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-2.9,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive
 

Blog

Καβάλα: Ευχές και συναισθήματα στον ουρανό

  |   Χωρίς κατηγορία

Τους καρπούς από το «To Δέντρο της γνώσης» γεύθηκαν παιδιά και γονείς που βρέθηκαν χθες το βράδυ (Πέμπτη) στο αρχαίο θέατρο Φιλίππων.

 

Καρπούς πολύτιμους για τις παιδικές ψυχές, με μια ιδιαίτερη προσέγγιση του κόσμου των συναισθημάτων μέσα από πέντε διαφορετικές ιστορίες με ταυτόχρονες εναλλαγές 57 ευφάνταστων κοστουμιών και σκηνικών.

Το νησί των λωτοφάγων, η κουκουβάγια Μελπομένη, ο κεραυνός Λεοντίσιος και ο άνεμος Τσουράνεμος, τα εργατικά μυρμήγκια που φυλάνε τις ευχές όλων των παιδιών, το Κλαψοχώρι, το Γελιοχώρι και ένας ημίαιμος κούκος, ήταν οι ιστορίες- ήρωες που εμφανίστηκαν γύρω από το δέντρο της γνώσης και αιχμαλώτισαν το ενδιαφέρον του παιδικού κοινού.
Χρώματα και υπέροχες κέλτικες μουσικές των ΝΟΡΙΑΝΑ, η πρωτότυπη μουσική του Νίκου Σπηλιώτη και η μαγευτική μελωδία της Ειρήνης Τριανταφυλλίδη αγκάλιασαν όμορφα τις ιστορίες.

 

 

Δείτε το άρθρο