Το δέντρο της γνώσης, από το Εργοστάσιο Ονείρου στη Σαντορίνη - ErgostasioOneirou
8246
post-template-default,single,single-post,postid-8246,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-2.9,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive
 

Blog

Το δέντρο της γνώσης, από το Εργοστάσιο Ονείρου στη Σαντορίνη

  |   Χωρίς κατηγορία

Με την Σαντορίνη για πρώτο μεγάλο σταθμό ξεκινάει η μεγάλη καλοκαιρινή περιοδεία  για μια από τις πιο δημοφιλείς παιδικές παραστάσεις της χρονιάς στην Αθήνα που θα συνεχιστεί και την θεατρική σεζόν 2017-2018 .

ο δέντρο της γνώσης», που είναι καρπός συμπαραγωγής του ΔH.ΠΕ.ΘΕ Ρούμελης και της  εταιρείας παραγωγής Εργοστάσιο Ονείρου, θα επισκεφθεί φέτος τοποθεσίες για πρώτη φορά αλλά θα δώσει το παρόν του και σε μεγάλα φεστιβάλ ανά την  Ελλάδα.

H παραγωγή Εργοστάσιο Ονείρου, μετά την επιτυχία της παράστασης «Το βιβλίο των θρύλων» ετοίμασε με πολύ μεράκι και ευθύνη προς το παιδί, τη νέα παιδική θεατρική παράσταση «Το δέντρο της γνώσης», σε κείμενο και σκηνοθεσία του Δημήτρη Πιέτρη. Η μουσική επένδυση της παράστασης είναι από το φολκλόρ μουσικό συγκρότημα Νοριάνα (κέλτικη μουσική) και από τον μουσικό Νίκο Σπηλιώτη. Στο έργο, την αφήγηση επιμελείται η κα. Βίκυ Τσιανίκα από το τρίτο πρόγραμμα της Ελληνικής Ραδιοφωνίας .

 

 

 

Δείτε το άρθρο